Fortfarande vinter

4 mar

men det finns snöfria ytor att träna på. Sista rundan för dagen går vi förbi gatukontorets parkering och den är helt utan både snö och is. Helt underbart att träna fritt följ utan att fötterna kanar hit och dit. Det tycker både Caisa och jag.
Vi har missat mycket precisionsträning i vinter. Köket i all ära men variationsmöjligheterna är begränsade av utrymmet. Språngmarsch är ju inte till att tänka på.
Krypet som går så bra på köksgolvet är en annan sak ute i snön. I kväll testade vi på asfalt och det var ett väldigt bra underlag.
Inkallning med ställande o läggande kräver en annan teknik utomhus. På plastmattan i köket tvärnitar Caisa och glider fram stående på alla fyra eller glider på magen. Så kan hon inte göra utomhus där friktionen är en annan.

Comments are closed.