TI-kurs utan Caisa

11 apr

Sök och spår i Klåveröd hela lördagen. Caisa var hemma hos husse och softade medan jag saknade min goa tös. De andra hundarna i kursen är också trevliga – men inte mina.
TI-kurs är tävlingsinstruktörskurs.
Andrea och Tindra var med. Tindra ska jag få låna på examen eftersom Caisa förhoppningsvis är tjock om magen då.
Idag tänker jag på Kattis och Kaia. Det ska bli valpar när som helst – kanske har de redan kommit.
Mina projektekipage har varit som tio små negerpojkar. Först försvann Birgitta när hennes hund fick ett gäng valpar. Sen fick Emma jobb, vilket naturligtvis var jätteroligt. Så var det dags för Kaia att paras och ta det lugnt under dräktigheten. Anton kom in i en sen pubertet men fortsatte träna, fast inte i första hand på elitmomenten.
Återstår Pia och Andrea som jag kör hårt med  😉 fram till uppvisningen.

Comments are closed.