Miljöträning

12 mar

Promenad i stökiga Höör tillsammans med Balou och Cathrin. Vi gick till pågatågsstationen och fick se och höra flera tåg. Fast det var väl inget att bry sig om tyckte båda hundarna. Då var det roligare med folk. Kina passade på att hälsa på en pratsam farbror.
På torget stod en bil med en skällande rottweiler. Kina tycker inte om när hundar skäller. Svansen sjönk långt ner,  men sen mötte vi en liten flicka som gärna ville hälsa och då blev Kina glad igen.
Besök på klubben hann vi också med. Kina skuttade som en glad gris fram till Goldie och Åke. Hälsade respektfullt på båda. Anton och Zacko gillar hon också. Tina storpudel var en ny bekantskap. Bäst att vara litet försiktig i början tyckte Kina. Olga, som är en liten frusen dansk- svensk gårdshund,  hade  täcke på sig – skumt –  men Olga var snäll så det fick gå med täcke också.
Trevligt på klubben – alla går omkring med korv och köttbullar i fickorna. Tittar man snällt få man smaka.

(Allt detta hände den 4 mars, men jag glömde lägga in det då)

Comments are closed.