Kina går sin egen väg

1 maj

Valpträff i Rövarkulans naturreservat med spår och inkallning på programmet.
Jag lämnade Kina –  trots hennes protester – i händerna på Bea medan jag la hennes spår. En mycket lycklig hund välkomnade min återkomst och började snart plaskade i ån och leka med de andra valparna igen.
Men helt plötsligt ser jag henne försvinna – inte i fjärran men näst intill. Jag ropar men hon reagerar inte. ”Nu tar hon spåret på egen hand” trodde någon.
Mycket folk och hundar i en skog helt okänd för både Kina och mig – inte roligt alls. Jag skyndar efter men ser inte en skymt av hundskrället. Hittar hennes leksak i slutet av spåret – utan godis. Sen får jag syn på lilla fröken som i rask takt är på väg tillbaka till gruppen.
Det blev en riktigt bra och lång inkallning som avslut på spåret 🙂

Comments are closed.