Kryp med aha-upplevelse

10 maj

Länge har jag försökt få Caisa att krypa lugnt, lågt och i rätt position. Hon kan krypa både fram- och baklänges. Inte är det problem med att svänga heller men tempot ökar hela tiden och ju snabbare det går desto slarvigare.

Fick tips av Anna på kursen att låta henne krypa mot mig och stoppa henne med ”ligg”. Bytte ut ligg mot stanna som hon förstod bättre. Vi testade några gånger på kursen med ganska bra resultat. Under natten landade övningen hos Caisa och på morgonen hade hon förstått och kröp lugnt över hela köksgolvet 🙂 Så enkelt egentligen!

Jag har testat många gånger med att låta henne krypa mot mig. Man ser ju mycket bättre hur hon kryper då. Det har strandat på att hon fått så bråttom att komma in i fotposition.

Återstår att flytta allt till sidan utan att något annat ändras.

Comments are closed.