Tävlingsinstruktörskursen på väg mot examen

27 feb

Mina projektekipage ska visa upp sig i april vilket innebär att Kaia inte kan vara med. Hon ska enligt planerna ha valpar då. Får se vem som får ersätta. Just nu lutar det mest åt Pia och någon av hennes tervar.
Tindra är självskriven för bruksmomenten. Momenten som ska visas är ett vardera med koefficient 4. Vi har ännu inte spikat vilka. Det skulle vara roligt om Tindra kunde köra framåtsändandet.
Min egen visning blir den 8 maj. Om allt gått som planerat kommer Caisa att vara för rund om magen för att visa något då och då får jag låna hund. Tindra är nog den som jag har störst chanser att lyckas med. Anton känner mig väl men är för självständig för att lyssna på mig – tror jag. Pias tervar är Pias – väldigt präglade på matte.

Comments are closed.