Träningsabstinens

3 apr

Perfekt väder för att träna både spår och sök och allt annan med, men med en så intensiv hund som Caisa får vi för tillfället nöja oss med stillsamma aktiviteter. Vill inte på något sätt riskera de valpar vi hoppas på. Så vi övar litet fjärrdirigering, vittringsapportering och passivitet.

Caisa som ser annorlunda på livet, tar alla tillfällen som bjuds, att sätta fart på skator, katter och givetvis även igelkotten som bor under altanen. Igelkotten är härdad och bryr sig som vanligt inte. Vet inte ens om den vaknat efter vinterdvalan.

Just nu har hon – Caisa inte igelkotten –  fokus på Kåre. Han lagar Jansson och då brukar det vankas smakbitar. Anjovis är inte fy skam. Skulle lyckan stå henne bi kanske Kåre dessutom tillfälligt lämnar köket och då …….

Comments are closed.