Skattjaktsdag – åtta cachar och fyra kantareller

19 sep

Träningsvärk i morgon. Vi har gått nästan fem kilometer i skogen vid Dagstorp. Det låter kanske inte så mycket men naturen där är mycket brant och stenig. Backarna består till stor del av gamla vulkaner. Man måste ha stenkoll på var och hur man sätter varje fot. Lätt att fastna eller glida med vrickade fötter som resultat.
Åtta cachar letade vi efter. Nummer sex trodde jag aldrig vi skulle hitta. Det visade sig att någon mig kär och närstående hade skrivit ut fel info om sexan 😉 . När vi kommit på det hittade vi den direkt.
Mellan sexan och åttan luktade det gris. Vi hörde hur de bökade omkring ute i sankmarken. Såg till att komma förbi tyst och fort.

Återstår att vänta på valresultatet. I år har vi för en gångs skull förtidsröstat. Kändes litet underligt att inte gå till Älvkullen (vår vallokal) på valdagen.

Comments are closed.