Höstlov och träning

3 Nov

 Vi tar det litet lugnt med träningen ett tag framöver. Framåtsändande verkar inte så ansträngande så vi passade på medan solen lyste och åkte ner till klubbstugan för att träna lite på tempoväxlingarna. Vi har en så tålmodig grupp figuranter där 🙂 De bor i skjulet bakom stugan.
Baksidan av stugan tycker Caisa är väldigt spännande. Det gör inte jag. Något litet djur eller  kanske flera bor under stugan. Ingången är precis så stor att en cattledog kan åla sig in till dem. Vet inte om de är vänskapligt sinnade. I sista stund fick jag tag i svansen på Caisa och halade ut henne.
Framåtsändandet är nog det svåraste momentet av alla. Caisa kan både långsam och snabb förflyttning och för det mesta blir riktningen också rakt fram.
Växlingarna
är lite kluriga. Hon saktar ner vid gruppen men ganska ofta vänder hon sig om  för att kolla om vi ska fortsätta. Tränade med kort avstånd för att kunna kasta godis framför henne efter att jag klickat passagen. Den metoden köpte hon – åtminstone idag. Får väl se hur det blir nästa gång

Comments are closed.