Några iakttagelser

16 jan

När de sju valparna diar Caisa på köksgolvet, skjuter de henne framför sig si så där en halv meter, innan matstunden är över.
Samma sak  med det inklädda kompostgallret – med gemensamma krafter knuffar de på gallret tills en aldrig så liten glipa öppnar sig någonstans och vips vimlar det av valpar överallt, där det inte var tänkt,  att det skulle vara några valpar – åtminstone inte just då.
Caisa börjar tycka att matstunderna är litet påfrestande nu när alla fått tänder. Det blir ganska bryska tillrättavisningar när någon tar för hårt.
Roligare är det att inbjuda till lek med boll. Allt som oftast lägger Caisa sin favoritboll framför en av valparna. När denne börjar gå börjar bollen rulla och valpen följer efter tills hon/han tappar bort den. Caisa hämtar och leken fortsätter.

Comments are closed.