Bara tre

11 feb

Med bara tre valpar kvar hinner man se litet mer av varje individ. Tjocka Berta – Eze är mycket intersserad av mat. Ingen nyhet 😉 men jag förstår nu hur mycket de små extra smulorna hon lurar till sig från syskonen har byggt hennes kropp.
Valparna får numera mat från separata skålar. Bertas töms med stor effektivitet. De andra har fortfarande kvar halva portionen när hon går till attack på deras skålar. Även om jag är snabb ;-))) lyckas hon alltid sno åt sig något.
Efter maten rusar alla mot altandörren. Det vill säga halvvägs framme tvärvänder Berta och försvinner tillbaka in till matskålarna för att kolla om inte i alla fall någon missat en kula 😉
Lilla Effie är precis som sin mor – tycker om att bli kliad på magen. Hon sätter skuldran i golvet, ändan upp i luften och skjuter på för att sen landa på rygg och bli kliad på magen. Dammsugaren har hon också ljudliga synpunkter på.
Kina lyckades lura av Caisa ett grisöra idag. Undrar hur det gick till? Tror inte det var Caisas avsikt att ge upp örat.

Comments are closed.