Andra valpträffen :-)

12 mar

Avslappning och lek stod på programmet idag. Vi började med lek och att återknyta bekantskapen sen förra gången. Så roligt att se så många olika valpar leka och utveckla sitt hundspråk.
Fika-pratpausen användes till att öva den så ofta försummade avslappningen. Valparna satt, låg eller bara vistades på sina filtar medan  vi pratade och drack kaffe. Hur ofta får man tillfälle att i lugn och ro lära in detta, som gör livet med hund så mycket trivsammare.
I gruppen ingår Golden, Bordercollie, Working kelpie, Rottweiler, Griffon nivernai, Kooikerhondje två helt nya bekantskaper för mig, och så Cattledog förstås 🙂 Guld värt att  som valp få lära känna och uppskatta olika hundtyper.
Minst lika roligt är det för oss människor att utbyta tankar och idéer om hundar och hundträning. Vi kommer från flera olika klubbar – från Kristianstad i norr till Dalby i söder och om jag inte tar fel, är vi alla instruktörer av något slag.
Längtar efter nästa träff

Comments are closed.