Valpträff i Eslöv

2 apr

Kallt  solsken med alldeles för många minusgrader, vilket inte hindrade valparna från att ha roligt. Så roligt och så värdefullt för valpar att tidigt bekanta sig med andra raser under lekfulla och även lugna former.
Passivitetsträningen i stugan under fikapausen är så nyttig. Ofta ger man sig inte tid att träna på att ta det lugnt. Det är också en helt annan sak att träna ensam än att träna tillsammans med lekkamrater. Alla valparna kom till ro på sina filtar. Några sov andra bara vilade medan vi pratade hund.
Inkallning från lek tillsammans med andra valpar och Kina kommer så fort hon bara kan –  visst blir man lycklig.  Ja – så är det ju förstås leken med Valle! Den var så rolig att varken Kina eller Valle märkte att Åsa och jag gick så långt bort på planen vi bara kunde. De lekte vidare och vidare och…..
I en liten paus kallade vi på de något bortkomna små knattarna, som ganska obekymrat satte inte riktigt full fart mot oss. Ett litet lekavbrott blev det också halvvägs 😉

Comments are closed.