Uppletande med störning

4 jun

Caisa går kopplad i skogen under tiden hon löper. Ser så deppig ut när Kina far omkring. Uppletande av föremål är enda tillfället hon får sträcka ut ordentligt.

Idag la jag ut litet grejer medan hundarna fortfarande satt i bilen, tog sen ut båda två. Caisa fick söktecken på sig och Kina pingla. Skickade Caisa mot första föremålet och Kina hängde på – precis som jag förväntat mig. Hade inte en tanke på att försöka kalla in huliganen.

Förvånad och glad  blev jag när Kina på eget initiativ vände tillbaka när hon upptäckte att jag inte följde med och att avståndet mellan oss var betydligt längre än det vi (jag) kommit överens om 😉 Var inte riktigt säker på att envisa damen hade samma längd på metrarna som jag.

Min goa Caisa jobbade på utan att låta sig störas av sin ettriga dotter – alla föremålen samlades in på rekordtid.
Kina lyckades trots tappra försök inte stjäla ett enda från henne.

Comments are closed.