Träning med Marias grupp

2 aug

Klåveröd granskog, backe och liten mosse med tjock mossa genom småskog och varmt väder.

Caisa
Tips om markeringsövning av Maria. Caisa ska se att figgen har en godisburk men komma på att hon inte får något förrän hon tagit rullen och hämtat mig – vaccination mot avstånds – och blindmarkeringar. Litet resonemang om”loss” när Caisa kommer in med rullen i munnen.

Kina
En figge på vardera sidan om stigen. Kina fick på egen hand ta kontakt med dem. Mitt bidrag bestod i att vända mig mot den aktuella figgen. Figgarna avlägsnade sig framåt utåt i rutan typ Canis.

Kina ska belönas med pussar och godis! Hon föredrar pussarna framför godiset. Nu gäller det bara att hitta figuranter.

Promenad före träningen
En schnauzer, några mudisar och två cattledogs fick en stund i frihet. Caisa helt ointresserad av de andra så länge de inte nosar henne i baken.
Kina tyckte det var jätteroligt med alla de andra hundarna. Jag tyckte som vanligt att det var väldigt trevligt att ha hundar lösa utan att kriget bryter ut. Allra mest glad var jag över att kunna kalla in Kina mitt i leken 🙂

Comments are closed.