Trevlig träning med gäster

2 aug

En ny plats i högvuxen granskog med sly och kalhygge i ena kanten och med ett rejält jakttorn bra placerat. Katinka och hennes kompis Johanna hälsade på vilket Kina verkligen uppskattade. Caisa är med ålderns rätt litet mer blasé.

Så upptäckte jag att Caisa måste öva mer på att springa rakt ut och inte runda kullfallna träd.

Katinka och Johanna hade två lätta kamouflagenät i hanterbar storlek som var helt fantastiska till dolda figgar. Hundarna såg oss inte fastän nätet var så glest att vi kunde titta på dem när de letade. Ska föreslå att vi skaffar sådana till gruppen.

Jakttornet var en historia för sig. Caisa upptäckte vittringen och försökte komma upp i tornet vilket naturligtvis var helt omöjligt. Det finns gränser även för en cattledig 🙂 Om jag velat hade jag lätt kunnat få en skallhund här 😉  I ren frustration började Caisa småskälla. Fick påminna henne om att hon hade en rulle som var nyckeln till figuranten. Får öva mer på den här typen av figuranter.

Comments are closed.