Kina släpper ingen över bron

21 aug

Barnbarnen som varit här några dagar blev snabbt införlivade med flocken. Hundarna förstod snart att det kan komma oväntade ljud i huset och att det är helt i sin ordning –  allt behöver inte saluteras.

Så kom då föräldrarna 🙂 Huset fullt av ljud från tre barn, en TV, matlagning i köket, fläkt och tvättmaskin (vi har äntligen en fungerande tvättmaskin igen) Sonen med hustru som givetvis är och känner sig hemma här ringde givetvis inte på dörren. De bara uppenbarade sig i hallen. Enormt vad två cattledogs låter när de tror det kommit in objudna gäster.

Caisa upptäckte snart sitt misstag och blev jätttelycklig – pep och ålade. Kina däremot som bara har träffat Daniel en  gång och aldrig Maria hade två meter ragg och kunde inte sluta skälla förrän vi mycket tydligt ”bjudit in”.

Ingen har någonsin gått in i vårt hus utan att vi öppnat och välkomnat. Inte anade jag att den proceduren betydde så mycket för en hund.

Ska kanske tillägga att även föräldrarna accepterades och uppskattades efter presentationen

Comments are closed.