Skördetid i tomaternas värld

30 sep

Idag är det den 30 september. Jag kan fortfarande plocka tomater både i växthuset och på friland. Ja – inte alla sorter men favoriten Gardener´s Delight levererar 10-20 mogna frukter varje dag. Blir det inte frost kommer de att fortsätta med det ett bra tag framöver.


Klicka på bilden för att se fler bilder

Yellow Submarine är en annan sort som kommer att få förnyat förtroende nästa år – små gula päronformade och mycket välsmakande tomater.Tack för de plantorna Christina L.

Sibiryak fick jag av Christel J. Den smakade vidunderligt gott! Det tyckte tyvärr sniglarna också. Misstänker att plantan inte trivdes med snigelmedlet som jag la ut. Det skulle inte vara skadligt men eftersom det innehöll järn tror jag att jorden blev sur. Åtminstone slutade plantan att växa efter att jag lagt ut medlet.

Comments are closed.