Lite träning – mycket prat

4 Nov

Dagen skulle börja med lydnadsträning men det blev först promenad tillsammans med Christina och hennes fem hundar. Både trevligt och  nyttigt för hundar att kunna gå lösa i grupp utan gruff. Sen fanns det sååå mycket att prata om och sååå skönt att sitta i solen att det inte blev tid till så mycket mer. Jo – Caisa fick träna platsliggning i liten grupp.

Eftermiddagen ägnade vi åt spårande tillsammans med Katinka och hennes två Cattledogs.  Länge sen vi tränade tillsammans. Spår ska  alltid ligga till sig och då kan man passa på att prata 🙂 Extra roligt att prata med någon som också har cattledog.

Spåren blev litet sådär. Mycket spår och spillning från vildsvin och som om det inte var nog – en massa folk, både med och utan hundar.

Skön slappedag 🙂

Comments are closed.