Kinas första nyårsfirande

1 jan

Kan inte minnas något år som det skjutits så mycket som i år.

Lyckligtvis tappade båda hundarna rätt snart intresset för aktiviteten.

I vanlig ordning sov Caisa större delen av kvällen. Hon löper och brukar använda den tiden till att göra just det – sova.

Kina var mer intresserad av sin boll och aktiverade oss med att rulla in den på knepiga ställen. Hittade en blomkruka som jag kunde kila fast mellan diskmaskinen och skåpet så att bollen åtminstone inte hamnade under diskmaskinen. Det går att suga ut den med dammsugaren men vem vill hålla på med dammsugaren hela kvällen.
Har en liten misstanke om att Kina gillar att göra saker tillsammans med oss 🙂

Kvart i tolv ville hundarna absolut ut. Märgbenen som de uppenbarligen fått för tidigt var redan ordentligt avgnagda och nu helt ointressanta. Inte alls roligt att släppa ut dem med tanke på alla raketer som kom farande litet hur som, men vad gör man med kissnödiga hundar?  Kvickt ut och ännu kvickare in utan att verka nervös 🙂

Har man en gång haft en hund som blivit skotträdd efter en smällarattack blir man litet nojig och också väldigt tacksam över att de nuvarande hundarna är helt oberörda

Comments are closed.