Maken en galant bollbärande figge

16 jan

Kåre och jag har tränat Kina med lösrulle i köket. Vårt kök är långt!

Vi började med att hon satt hos Kåre, fick rullen och sprang till mig med den och fick belöning för det.

Sen fick hon springa till Kåre för att hämta rullen och så belöning när hon lämnade den hos mig.

I nästa steg la vi till visningen. Kina satt hos mig, sprang till Kåre och hämtade rullen, lämnade den hos mig och så tillbaks till Kåre för belöning.

När det fungerade i köket flyttade vi ut i trädgården och det fungerade där också 🙂

Idag fick maken stanna hemma 🙂 medan jag och hundarna var i skogen med allra bästa sökfiguranterna och Kina upprepade övningarna hemifrån. Det känns som om vi tagit ett stort steg.

Caisa som har vilat under löpet sprang som en vessla när hon nu äntligen fick träna igen. Ett oväntat problem dök upp. Hon kunde inte få tag i rullen. Tror inte hon ökat i vikt under löpet däremot har hon som vanligt fått väldigt tjock päls. Verkar som att halsbandet fastnar i pälsen. Rullen är precis likadant inställd som innan. Caisa löste problemet med att leverera en grankotte 😉

Comments are closed.