När Kina söker smäller resåren

21 jan

Kina
Full fart genom en omkullblåst gran till figgen på andra sidan. Tjänstetecknet förvandlades till en liten kjol innan Kina hittade ut på andra sidan 🙂 Resårbandet hade gått av!

Inte så länge sen vi fick testat att utlösningsmekanismen på rullen fungerade. Gillar verkligen hur hon tar sig fram utan att väja i första taget.

Lösrullen är inte riktigt befäst än. På de första skicken släppte hon den för tidigt. Vi gjorde några av ”köksövningarna” och sen fungera det. Hon kom ända fram till mig, satte sig och höll fast rullen tills jag sa loss.

Provade först med påvis utan koppel. Trodde hon skulle tycka det var roligare att inte bromsas av mig men det blev bara rörigt. På med koppel och allt gick mycket bättre.


Rester av ett tjänstetecken. Ska försöka sy på bandet på nytt. Foto: Kåre Sjöholm

Caisa
Justerade rullen för att det skulle bli lättare för henne att ta den. Fick en blindmarkering som tack. Skickade om och tomt några gånger och belönade generöst när hon kom tillbaka utan rullen.
Hos sista figgen fick hon problem med att kunna ta rullen igen. Tror halsbandet fastnar i pälsen på något sätt och då får hon svårt att komma åt rullen. Måste fundera över vad jag ska göra tills hon börjar fälla igen.

Comments are closed.