Sök i sol och kyla

25 jan

Hela kedjan från hitta figge, hämta rulle, lämna rulle i handen, visa figge och först därefter belöning allt utfört med stor glädje och mycket energi.

Dessutom hade jag idag förstånd att sluta i tid och det kan ju vara svårt när det är roligt och går bra. Kina är ju fortfarande ”liten tös”.

Inställningen av Caisas rulle ställer fortfarande till med problem. Ibland kan hon ta den hur lätt som helst för att nästa gång helt misslyckas med att få in den i munnen. Hon har mycket underull i pälsen runt halsen som halsbandet tycks fastna i. Trots att figgarna försöker hjälpa henne lyckas hon inte alltid och blir då litet ”bekymrad” – trivs inte med situationen passar kanske bättre. Hon vill så gärna göra vad jag ber henne om. Den här gången var det inte lätt.

Comments are closed.