Iskallt sök

28 jan

Minusgraderna var inte så många men luften kändes så isig att jag är alldeles genomfrusen. Det var dock inget som störde hundarna.

Målet med Caisas träning idag var att kolla om rullen satt bra efter ett antal justeringar och det gjorde den 🙂 Rutan var ganska krävande – mycket backar, snö ovanpå diverse ris som hundarna sjönk ner i. Caisa är inte så långbent så hon fick jobba ordentligt.

Kinas övningar med lösrulle gick bra. Jag använder bitar från trädgårdsslangen. De är inte riktigt bra – i snö glider de lätt ur munnen på henne. Ivrig som hon är vänder hon förstås inte om för att hämta en tappad rulle. Hon vill så fort som möjligt få visa på figgen som har belöningen.

Blir nog tvungen att köpa riktiga rullar om vintern håller i sig.

Kanske blev det för långa skick mot slutet. Det var då hon började tappa taget om de snöhalkiga slangarna. I början lämnade hon dem i handen.

Hemma väntade den bästa belöningen av alla – husse med nyinköpta märgben

Comments are closed.