Uppletande bra när matte snorar

9 feb

Släpade mig ut i skogen på en liten runda idag. Fy vad jag är trött på att vara förkyld – orkar ju ingenting! Tog till uppletande för att hundarna skulle få springa mer än jag behövde gå.

Caisa tycks vara på gång igen. Hon letade länge och ihärdigt efter en strumpa, som visade det sig redan var inplockad. Smög ut en rosa nalle när jag upptäckte mitt misstag.

Kina hämtade också grejer. Den rosa nallen ville hon gärna behålla själv men lät sig sen frestas av en bit torkad lunga. Jag har tränat henne att sätta sig framför mig vid avlämnandet. Så gör hon hemma i köket.

Den färdigheten var emellertid kvar hemma i köket 🙁 I skogen satte hon sig flera meter bort. När jag backade för att få henne närmre, halkade jag på en isfläck och landade på min mjukaste kroppsdel. Det är tydligen så man ska göra. Kina kom ända fram och upp i knät på mig. Fick tillfälle att belöna henne rikligt med både lunga och gos och se – nästa gång kom hon hela vägen in till mina tår och satte sig med apporten kvar i munnen:-)

Comments are closed.