Hovdalas Elitruta en rejäl utmaning för oss

25 feb

Träningsvärk i morgon. Efter att ha ränt upp och ner för ett antal branta backar i Elitrutan på Hovdala lär det kännas i benen i morgon. Vilka backar och vilka hala boklöv att kana runt på! Konditionen är inte på topp efter att jag har snorat och hostat i en månad. Men solen lyste, hundarna var duktiga och träningsgänget som vanligt trivsamt.

Det stormade rejält och Caisa rationaliserade sökandet efter första figgen genom att avståndsmarkera, men eftersom det inte ledde till belöning upprepade hon det inte. Det blev flera bra tomslag både planerade och oplanerade. Vinden var lurig. Tror aldrig jag sett henne så trött efteråt.

Kina fick för första gången leta efter en nedgrävd figge. Inga problem alls! Figgen stack upp lösrullen i den lilla springan bredvid taket på gropen. På påviset levererades en del av belöningsgodiset genom samma öppning – mycket populärt.

Visa Elitrutan

Comments are closed.