Först lydnad och sedan sök för goa Effie

24 mar

Nu har jag träffat Effie två dagar i rad. Igår tränade vi litet lydnad i Hässleholm och idag var det dags för den första sökövningen. Vi använder oss av Canis metod. Effie gillade det. Det gjorde Carin och jag också 🙂 Men allra gladast blir jag nog ändå när jag ser Effie komma mot mig och inte kan komma fram fort nog – visst är det roligt att bli igenkänd.

Givetvis gick träningen bra!

Sökgruppen var ovanligt stor idag eftersom vi skulle förbereda för tävlingen i morgon – många nya okända ansikten på folk som normalt inte tränar sök. Kina fick två nya figuranter. Ingen av dem hade provat på sök tidigare. Både de oerfarna figuranterna och Kina gjorde bra ifrån sig.

Solen värmde och det tog på krafterna. Sista skicket hade varit bättre att avstå från. Kina var trött, varm och törstig.  Vattnet hade blivit kvar i bilen – slarvigt av mig.

Caisa fick stå över eftersom hon har ont i halsen och äter penicillin igen.

Comments are closed.