Caisa och Kina

14 apr

Länge tyckte Caisa att Kina precis som syskonen kunde ha hittat ett eget hem. På sistone har jag ändå fått intrycket att Caisa numera är ganska nöjd med att Kina bor kvar. Caisa har förstås bevakat sin position som äldst och klokast med rätt att bland annat välja sovplats först.

Kina har hela tiden uppskattat sitt boende och Caisas närvaro men hon vet ju inget annat.

I natt märkte Caisa att jag vaknade. Glatt hoppade hon ner från sin valda fåtölj övertygad om att det var dags  för frukost. Kina följde hennes exempel. När jag inte nappade på den idén utan drog täcket över huvudet hörde jag en hund hoppa tillbaka upp i en fåtölj.  Det var inte Caisa som istället började gny bekymrat och trava runt på pergon.

Tände ljuset. Kina hade lagt beslag på Caisas fåtölj! Katastrof tyckte Caisa men inte jag. Efter en stund blev det tyst och jag antog att Caisa hade accepterat Kinas fåtölj. Det hade hon inte! På morgonen låg båda och trängdes i samma 🙂

Såg så rart ut! I vanlig ordning fanns förstås varken kamera eller mobil i närheten så någon bilddokumentation blev det inte.

Comments are closed.