Lever på hoppet

20 apr

Promenerade med Christina och alla hennes hundar bortanför Brukshundklubben idag. Så trevligt att kunna ha alla lösa tillsammans. Vi tog en lite annorlunda sväng idag och gick över det område där reningsverkets dammar låg för länge sen.

Jag fick syn på något som såg ut att kunna vara en brunn. Obetänksam gick jag ditåt för att kolla om det kunde vara farligt. Muren runt var nog drygt en meter hög och ganska smal. Innan jag hann blinka kom Caisa farande i full fart, hoppade upp på den närmsta muren och fortsatte sen med ett jättehopp över öppningen till motstående sida – hu vad rädd jag hann bli innan hon var lyckligt i säkerhet igen.

Det såg inte ut att vara vatten i brunnen men den var så djup att det inte skulle varit alldeles enkelt att få upp henne om hon missat och trillat ner.

Comments are closed.