Solhaga

3 jun

Förra helgen och litet till spenderades utanför Markaryd på Solhaga tillsammans med 17 tävlingsinstruktörer och tävlingslärare – de flesta från Skåne även om inbjudan gått ut till alla femtio som gått den nya utbildningen.

Många intryck att smälta – både vad gäller träning, tävling och SBK.

Den nya utbildningen av tävlingsinstruktörer bygger på belöningsträning. Hörde ingen som på något sätt ifrågasatte de tankarna. Vi pratade också en hel del om coaching. Alla verkade vara helt överens om värdet av att coacha våra tvåbenta kursare. Skulle önska att alla delat samma inställning till instruktörerna också.

En fri och brainstormande diskussion var en av de saker jag verkligen uppskattade när jag gick min kurs 2010. Galna eller snarare kreativa idéer som efter mycket skratt ledde fram till något användbart – eller inte 😉 ”Vi testar” skulle kunna beskriva attityden i min kursgrupp – ivrigt påhejat av Maria.

I efterhand inser jag hur lyckligt lottad jag var över att ha fått gå i Marias första kurs med diskussionsglada, lyssnande och framför allt icke fördömande människor.

Vad jag saknar er!

PS. Solhagatrakten är bortglömd av samtliga teleoperatörer. Vi hittade efter visst letande en plats vid en flaggstång där det ibland var mottagning. Jag gick dit för att läsa de sms som bara kom fram när jag stod där 🙂 Kände mig förflyttad till en tid då det bara fanns fast telefoni och varken datorer eller internet ännu var uppfunna – men inte helt oangenämt 🙂 DS

Comments are closed.