Koppelrastning :-( – spårträning :-)

14 jun

Kina har gjort något med vänster knä. Tio dagar utan bus med Caisa, inget sök, inget spring –  bara koppelrundor.

Vad kan man hitta på för att kanalisera all hennes energi?

Spår kanske?  Vi åkte upp till Frostavallens stora grusparkering – torr och dammig. Efter föreläsningen med Fält och Gustavsson är det bara hårda spår som gäller.

Knappt hade jag gått ut spåren förrän parkeringen hemsöktes av tre Epatraktorer framförda med den varsamhet som kännetecknar unga män. Men nu var vi ändå där och spåren var lagda – ett i medvind och ett i sidovind. De unga männen drog vidare efter att kritiskt ha iakttagits av en man från ett närbeläget hus. Tack för de myndiga och granskande ögonen 🙂

Vi gick med kort koppel mot spårbörjan. Kina upptäckte spåret, följde det nära och noga, passerade första belöningen med en halv meter, backade och hittade den. Sen fortsatte vi på samma sätt i 150 meter.

Slutet, som jag planerat, var en snusburk med Vov. Jag hade tänkt ta en paus där och göra ett nytt påsläpp på det ”nya” spåret en bit bort.

Kina var av en annan mening och fortsatte ut på gräset, där jag gått men inte tänkt att hon skulle spåra, vände runt i en spetsvinkel och var snart tillbaks ute på gruset och det fortsatta spåret. Efter ytterligare 150 meter var vi vid bilen igen där den sista snusburken med Vov väntade.

Nöjd? Ja gissa!

Comments are closed.