Trälig träning på asfalt

10 jul

Tränar spår med Kina i väntan på att knät ska bli starkt och bra igen efter stukningen. Vi började för några veckor sen med korta asfaltspår på gatan och före detta lekplatsen. Gick så där. Hon hittade och följde men tyckte väl inte det var det roligaste jag kommit med.

De senaste spåren har börjat på grus och fortsatt in i skog. OJ vad hon suger tag i spåret när vi väl lämnar grusvägen :-)!

Idag la jag tre apporter i spåret. Kina hittade två. Den tredje, ett litet gosedjur från ryggsäcken vi vann på SACKs lotteri förra sommaren, stal en lösspringande labrador 🙁

Kina har valt att markera apporterna på samma sätt som mamma Caisa. Hon sätter sig och tittar förväntansfullt på mig. Jag blir glad och hon får godis. Hon ska få lära sig att peka med nosen på apporterna också. Har varit ute för att apporter försvunnit i löven när hunden (och jag) trampat runt. Vanlig apportering vill jag inte ha i spåret. Så lätt att det blir märken i pinnarna.

Comments are closed.