Barn och hundar

21 jul

Våra hundar är inte vana vid barn vilket beror på bristande tillgång 🙂 Våra egna är vuxna och barnbarnen bor alla utom ettåringen för långt bort för att titta in en kort stund då och då. Grannskapet vi bor i var fullt av barn när våra var små men besöks numera bara sporadiskt av barnbarn till dem som fortfarande bor kvar.

Eftersom vi inte tillhör skaran som aningslöst släpper ihop mer eller mindre kända  barn och hundar med varandra och tror att de automatiskt ska fungera bra ihop är jag alltid litet spänd inför barn- hundmöten. Jag har nog läst för mycket statistik från mindre lyckade möten.

Glädjen är desto större när det verkligen klickar. Mellan Oliver och Kina klickar det. Svansen snurrar som en propeller när Kina får syn på Oliver:-) Caisa som är mer van tar allt lugnt. Dessutom löper hon och då är hon mer än nöjd med att slappa.

Glad och litet stolt 😉 blir jag också över Oliver som har ett så naturligt handlag med hundarna.

Lilla Ellinor med föräldrar kom in en sväng på förmiddagen. Hon är nu så stor att hon helst går på egna ben. Kina är väldigt nyfiken på henne. Tack o lov blir Ellinor inte rädd för en slick på kinden även om hon inte uppskattar den. Då gillade hon desto mer att dela leverpastejsmörgåsen med hundarna 🙂

Comments are closed.