En klo mindre och sista P1:an!

2 aug

Så har klon tagits bort. Ser så ont ut men än så länge bryr hon sig inte. Sover tryggt under skrivbordet och jag sitter alldeles stilla för att inte störa henne. Den här gången vaknade hon fortare efter sederingen.

Jag var rädd att hon skulle bita sig i tungan som hängde ut lite och när jag petade in den vaknade hon 🙂 Samtidigt upptäckte jag att den P1:a jag inte trodde skulle titta fram – hade slutat titta efter den – fanns på plats. Så nu har Kina alla tänder 🙂

Grundlig undersökning av hennes bakben hann vi också med. Ingen svullnad mer och knäet var stabilt.  Varför hon fortfarande ibland hoppar över har vi ingen förklaring till. Kanske en ovana hon lagt sig till med när hon var skadad. Det händer inte så ofta nu men jag har nog blivit litet nojig som går och tittar efter det.

Comments are closed.