Tyringesök

15 sep

Branta backar på båda  sidor om stigen dessutom tät vegetation på vänstersidan – knappt någon vind. Målet med Casias övningar för närvarande är att hon ska gå djupt och rakt som hon gjorde innan vi fick allt strul med rullen. Det lyckades idag. Hon gick rakt ut med bra fart och började inte  slå förrän hon närmade sig slutet av rutan och troligen fick vittring på figuranten.

Skallet bara rann ur henne :-). Måste köpa hörselproppar till figgarna. Tycker synd om dem.

Caisa hade gärna letat reda på fler figgar idag men mina ben var minst sagt möra efter påvisen och figurerandet i backarna. Så roligt att se henne så glad o fylld av energi. Inte kan det väl vara foderbytet som redan ger effekt? Jag skulle kanske också byta 😉

Skall med snurr ägnade sig Kina åt när hon och jag värmde upp – vov, vov och snurr. Lyckades några gånger belöna innan hon snurrat hela varvet. Inte så lätt när tösen är snabb.

Då gick det bättre med figgarna. Först var hon helt förståeligt ganska fundersam. Vi har tränat sååå mycket på att hon inte ska skälla på grannarna när de klipper gräs och annat. Hon kollade med mig om det verkligen var tillåtet att skälla på folk idag.

Liggande figgar ville hon inte skälla på men sittande och stående gick bra. Än så länge får hon anstränga sig för att skälla men mot slutet lossnade det. Sista gången hos Maggan kom det en hel rad med skall.

Skön dag i skogen med bra resultat hos alla hundarna. Jag fick prova på att ha en muskulös boxer i knäet 🙂 Det var rart men litet tungt – mest rart!

Comments are closed.