En öde badplats som belöning

13 okt


Vad kan vara bättre för Caisa och Kina än en alldeles tom badplats. Det kan ju bero på att det är den 11 oktober och den sista badgästen packat ihop för länge sedan…

Ibland när jag läser om alla ambitiösa träningsupplägg  och alla som tycks ha obegränsat med tid att träna blir jag så trött och kommer helt av mig och gör  – ingenting.

I torsdags åkte vi ner till Orups idrottsplats helt utan ambitioner. Denna fotbollsplan sköts exemplariskt – kort fint gräs. Aldrig har jag sett en fotboll rulla där.  Golfbollar är en annan historia. Inte alls ovanligt att folk står där och slår trots närheten till en riktig golfbana. Det har också hänt att folk med modellflyg nyttjat planen.
Men allra mest tror jag det tränas hund där. På sommaren när det är varmt är det extra trevligt för hundarna som kan bada i sjön när de behöver svalka sig eller bara för att de gillar det.

Dit åkte vi alltså idag. Träningen bestod i att vänta 10 sekunder innan de fick rusa ut i vattnet 🙂 Vi var alla tre mycket nöjda med våra prestationer 🙂

Comments are closed.