Regn, blåst, hagel, kyla och halka

26 okt

Mina tävlingskursare är en tapper och nu ganska härdad skara. Sista kurstillfället innan gruppen övergår till att bli träningsgrupp bjöd på riktigt ruggigt väder. Tror aldrig jag träffats av vassare hagel 🙁

Klubbens stora altan med tak är guld värd. Medan regnet inledningsvis  öste ner tränade vi fjärren under tak. Sen blev det dags för positivt tänkande – dåligt väder något vi tacksamt ska ta emot som en störning att träna på 🙂 och träningen på appellplanen gick sen över förväntan.

Det var skönt att sätta sig i bilen med stolvärmen på högsta effekt och veta att nästa torsdag är det inte kurs men också väldigt trevligt att veta att vi snart ses i vår träningsgrupp.

Presenterna till mig och mina hundar kunde inte valts med större träffsäkerhet och omsorg – kommer att värma mig länge 🙂

Comments are closed.