Jaha – bud på ny matte till Caisa

27 okt

Rallydebut för både mig och Caisa idag på Söderåsens tävling. Kallt och tjockt lager med frost i gräset: mums tyckte Caisa som både nosade och smakade. Det var hon långt ifrån ensam om att göra. När jag tittar på protokollet ser jag att det var de enda minuspoäng hon stod för.

Snowmobile

Snö på en av deltagarbilarna. Och det var riktigt kallt. (Reg nr ändrat 🙂

Värre var det med mig 🙁 Räkna rätt  varv runt tre koner har jag alltid klarat tidigare, men idag tog jag ett extra – kostade 10 minus.

Läggande under gång, som i rallysammanhang inte är under gång utan från stillastående, fick jag också minus 10 på. Där vet jag inte vad jag gjorde för fel – kanske stod jag inte stilla. Det stod i spalten för förarfel – ”felö” – ej korrekt utförd övning.

Sist men inte minst pinsamt var väl att dirigera in Caisa till höger istället för vänster. Det blev fel moment och minus 10. Eftersom Caisa ville gå rätt blev det också -3 för bristande samarbete.

Den snälla domaren skrev ändå ”Trevligt” med tre utropstecken och Bra jobbat”  på helhetsintrycket.

Roligt hade vi – både Caisa och jag!

Comments are closed.