När man är sjuk kan man titta på TV

31 okt

Vy över underbara Ringsjön, ett av många vatten som tack vare modern rening piggnat till igen.

Länge sen jag var så här förkyld. Börjar undra om det är influensa och inte bara vanlig förkylning. Nu väntar jag bara på att hundarna ska börja roa sig själva när jag nu inte orkar göra något mer ansträngande än titta på TV.

Bildande att titta på TV – åtminstone om man tittar på Axess. Har fått veta hur Texas blev amerikanskt och inte mexikanskt och hur illa asiater behandlades när de kom till USA. En långhornad invandrande skalbagge från Asien riskerar ta död Europas skogar. Europa kommer ändå att förbli grönt eftersom Parkslide med rötter som går tre meter under jorden kommer att täcka jorden.

Obehagligt tyckte jag det var att se två joggare jagas av vildsvin. Jag har ju alltid trott att de var skygga för människor.

Bävern har kommit tillbaka och vargar har vandrat in österifrån när muren mellan öst och väst revs så några ”goda” kunskaper har jag också fått.

Höll på att glömma att vattnet i Rhen är renare nu än för femtio år sen – inte bara Ringsjöns vatten som blivit bättre 🙂  När jag var liten fick jag lära mig att vattnet i Ringsjön inte dög till annat än dricksvatten åt helsingborgarna. Tänker mig fortfarande för innan hundarna får bada där.

Längtar efter att sova på natten och att gå ut och träna hund på dagen. Ja, ja – jobba är inte heller så dumt 😉

Comments are closed.