Jullov :-)

21 Dec

I morgon är första dagen på jullovet. Precis som vanligt tror jag att jag ska hinna göra allt det som jag inte hunnit under hösten 😉 och i januari kommer jag väl som vanligt att undra vart ledigheten tog vägen.

Hoppas vädret kommer att tillåta litet hundträning. Har börjat titta litet på tävlingskalendern. Träningen blir så mycket mer målinriktad när man anmält sig.

Caisa ska få fler rallytävlingar – kanske Kina också. För min egen del passar rally väldigt bra. Har inte tävlat ”på riktigt” på länge. Det känns som berg att bestiga bara att våga anmäla sig till bruksprov. Rally är så opretentiöst att jag inte blir nervös. Ändå får jag tillfälle att komma underfund med hur jag ska förbereda Caisa och mig själv innan vi går in på banan.

Bara du och jag Caisa resten räknas inte 🙂

 

Comments are closed.