Fint besök när Pelle hälsade på

28 Dec

121228-Pelle-001

Maria med lille Pelle

Fint besök på träningen idag –  Maria med lille Pelle.
Länge sen vi sågs och första gången jag träffade underbara lilla Pelle.

I dag övade vi bland annat på Åttans frestelser som jag inte trodde var något problem för Caisa. Hon brukar lyssna på mig.

Vi började med en burk godis på ena sidan och en platt boll, också med godis, mitt emot – inga problem. Marie föreslog ett byte av leksak. Caisa är inte så intresserad av leksaker sa jag, men det var innan Marie plockade fram en liten vit mus i riktigt skinn som hon hade i fickan. Caisa blev helt uppslukad av den lilla musen. Vi fick öva många gånger innan hon kunde passera utan att falla för frestelsen.

Dags för en plan för åttans frestelser. Jag är inte längre lika säker på att vi får till det till nästa tävling. Först blir det ett besök på TEBA för inköp av en liten vit mus, egentligen avsedd för katter. Behövs nog många olika typer av frestelser för att få ner intresset och fokus tillbaka på mig. Vi får väl se vad som finns på TEBA och vad annat vi kan komma på.

Comments are closed.