Allt är inte provat i Caisas platsliggande – än

30 jun

Caisas platsliggande eller inteliggande är en lång historia. Jag har testat allt – känns det som. Nej – inte allt – jag har aldrig använt våld och skulle det vara enda vägen får det vara.

Vardagens kvarstannande i olika ställningar är inget problem. Det är bara den tävlingslika varianten på en appellplan som är svår. Jag kan utan vidare lägga eller sätta henne och hon blir kvar och är tyst medan jag förbereder rutan, lägger ut uppletandeföremål eller spår i skogen. Hon kan tyst stanna kvar medan Kina spårar eller letar föremål. Inga problem när jag kommer utom syn- eller hörhåll. Hon stannar kvar och är tyst.

Varför jag inte kommit att tänka på att använda detta i träning TILLSAMMANS med andra hundar begriper jag inte. Annika öppnade mina ögon på senaste träningen i Eslöv. Nu ska här testas!

 

Comments are closed.