Min Garmin berättar allt om Svartekärr

22 sep

130921 Svartekärr

Klicka på bilden för alla detaljer (Klicka sen ”Visa metric” längst upp.)

Inte anade jag  att min GPS samlade in så mycket information under ett sökpass. Hittills har jag bara kollat hur långt jag gått – samma sak när jag spårat. Idag gick jag 3.73 km. Allt tog 2 tim 37 min och 25 sekunder. Nu gick jag inte hela tiden. 1 tim 33 min och 4 sekunder var jag antingen figge eller stod på stigen och väntade på någon hund.

Nivåskillnaden mellan högsta och lägsta punkten var 6 meter – brantare än det låter.

Medelhastigheten var blygsamma 1,4 km/tim. Skyller på mitt onda knä.

Söket då? Hur gick det?

Kina fick ett återfall till skallmarkering. Trodde hon var helt inkörd på rullen nu. Vi har testat flying några gånger för att se om hon tar i litet mer då. Det gör hon! Kanske var det det höjda tempot som fick henne att skälla i stället för att ta rullen.  Är ganska obekymrad över det.

Caisa gjorde som jag önskade – sprang fort dit jag pekade, skällde ihållande tills jag sa åt henne att sluta och pussade figgarna med måtta.

En bra dag!

Comments are closed.