Grannplank och björk föll för Simone

29 okt

En björk på den kommunala gräsmattan mitt emot vårt hus föll för stormen.

En björk på den kommunala gräsmattan mitt emot vårt hus föll för stormen.


Aldrig
har väl löven fallit så snabbt! Stormen Simone var effektiv. En stor björk på andra sidan gatan föll också tillsammans med grannens plank. Tror vi klarat oss helt utan skador men så har vi inga stora träd.

Inte mycket till rötter på den björken.

Inte mycket till rötter på den björken.


Bekymrade mig
mest för växthuset. Det flyttade hit tillsammans med oss 1980. Före stormen fanns en trasig ruta på sydsidan och en saknades helt på norrsidan och så ser det fortfarande ut – minnen från förra vinterns snöfall.

DSCN4319

Grannens fina plank stod inte rycken när Simone härjade.

Comments are closed.