Vasahusrundan med tid att fundera

8 Dec

Häromdagen när det utfärdats stormvarning för Sven passade jag på att promenera hundarna tidigt för att undvika ovädret. Min vanliga runda var ockuperad av orienterare så vi fortsatte till Dansebanan och på vägen dit övergav jag min ursprungliga tanke att träna spår och framåtsändande. Vet inte vart lusten tog vägen men den var inte med mig.

Trevligt med hundar som håller koll på mig så att jag slipper ha koll på dem.

Belönade med litet lek. De gillar när jag skickar dem runt träd, upp på stubbar och stenar och som nu även att balansera på nedfallna träd.

Skönt att bara promenera och fundera. Så skönt att jag började fundera över varför jag tränar hund för tävling, när det är så trevligt att bara lufsa runt i skogen och roa sig själv och hundarna helt utan krav på prestation eller precision.

 

 

 

Comments are closed.