Vad är väl raketer jämfört med en rullgardin?

29 Dec

Vaknade i natt av en våldsam smäll och två hundar som stormskällde. Trodde först någon sprängt postlådan eftersom hundarna stirrade ut genom fönstret men sen såg jag att den ena rullgardin var upprullad. Det har hänt att rullgardinerna rullat upp sig själva en liten bit men aldrig hela vägen.

Upp ur sängen och ner med rullgardinen igen. Talade om för Kina att hon inte behövde försvara mig mot rullgardinen. Det blev tyst men lagom till att jag landat i sängen igen for rullgardinen upp med en om möjligt ännu värre smäll.

Repetition från hundarna. Nu vaknade husse också.

Caisa tyckte hon hade fått nog av att sova bredvid fönstret med dess odisciplinerade rullgardin gick och beredde sig plats i husses säng – stor plats.

Husse är trött i dag. Inte lätt att sova med en värmepanna utbredd över större delen av sängen.

 

Comments are closed.