Agility mellan skurarna

10 jan

Caisa gillar agility. Det var länge sedan som vi tränade på riktigt, men i dag passade vi på när det redan stod en bana på klubben: åtta hopphinder på rad följt av däcket i rätt höjd. Vippan, A:et och bommen står alltid framme. Sen fanns det en elstängselpinne – utan tråd förstås – lätt att flytta runt för rundningsövningar. Oftast rundar vi annars bara lyktstolparna på planen.

070724_Kil_2944

Caisa, något yngre, älskar tunneln. Så snabb att kameran fångade både rumpa och nos samtidigt – nästan.

Tur för mig att Caisa minns namnen på alla hindren annars hade jag varit tvungen att springa fortare än jag kan. Hur nu det skulle ha gått till. Det var roligt att kunna stå mitt bland hindren och dirigera henne dit jag ville. Ja – kanske inte alltid dit jag ville. Stod vippan på vägen till hindret, tog hon den först. Vippan är en favorit.

En mycket nöjd och ganska trött Caisa i kväll.

 

 

 

Comments are closed.