Vackert väder – trångt i skogen

8 okt

141001 Båda

På väg ut i skogen med förhoppningar om nya äventyr.

Vasahusleden i Fulltofta dagen efter lördagens sök, kändes precis rätt: inte så lång, omväxlande natur och lättgången men tyvärr alldeles för mycket konkurrerande besökare. Jag börjar så smått längta efter normalt höstväder. Då har vi hela skogen för oss själva och hundarna kan gå lösa. Fast först ska förstås den konkurrerande älgjakten genomlidas. (Nej vi jagar inte, men andra gör – på ”våra” marker.)

141001 Caisanyfiken

Caisa stannade plötsligt upp och pekade med nosen. Jag såg inget konstigt. Måste ha varit en av alla dessa dofter.

På söndagens pluskonto kan noteras inga lösa hundar. Den där varianten som enligt mötande ägare alltid är så snäll att den inte behöver komma på inkallning. Vi mötte faktiskt bara en hund, en mycket lugn och godmodig italiensk mastiff som dessutom var kopplad.

141001 Solträd

När hösten är som bäst är den riktigt fin – som här i underbara Fulltoftaskogen.

Comments are closed.