Jag ska bara…

18 okt

 

Cattledogs har man alltid med sig, även när man är hemma; litet onödigt och ibland också smått irriterande. Om hundarna ligger och ser ut att sova och jag ska hämta något på ovanvåningen får jag omedelbart sällskap upp av två förväntansfulla hundar. Mestadels trängs de framför mina fötter.

De magiska orden – jag ska bara har förenklat livet för mig. Jag har inte läst Alfons Åberg för hundarna men inte desto mindre förstår de orden. Tydligen har jag varit så konsekvent  och ihärdig i min användning av uttrycket att hundarna snappat upp det. Säger jag nu –  jag ska bara – blir hundarna lugnt liggande kvar helt utan förväntan om att något roligt ska hända.

Faktiskt ganska bekvämt! Inbillar mig att det är bra för hundarna också att inte varje gång jag flyttar mig, tro att vi ska göra något.

Comments are closed.