Sök i högre klass rutan

29 Nov

Termometern visade nästan under noll i dag. Litet ovant men hellre kallt än regn. Kallt är förstås litet fel när det fortfarande finns kantareller, taggsvamp och stolt fjällskivling i skogen. Innan vi slutade kom faktiskt solen på besök.

Till Kinas stora glädje låg Martina som första figge. Lyckan var så stor att hon var tvungen att låta litet pysa ut i pip. Vi vill förstås inte uppmuntra det även om det är gulligt. I fortsättningen blir Martina sista figurant som en extra stor belöning. Tror inte det behövs något godis då 🙂

Oftast tar jag Caisa med mig ända fram till rutan utan att koppla loss henne. Idag testade jag att sätta henne 5 – 6 meter innan rutan. Det var inget som hon uppskattade och det visade hon med ljudlig skallmarkering. Fortsättningsvis gör vi på det gamla sättet. Ingen anledning att krångla till det.

Söket gick bra. Det verkar som att Caisa förstått att inte bli allt för kärvänlig mot figuranterna.

Dagen avslutades som vanligt med resonemang om sök och planer för nästa träning.

Extra festligt hade vi i dag när Rapp eller var det kanske Martina som bjöd på läcker uppflyttningstårta. Tror gruppen hoppas på att Rapp snart blir  uppflyttad igen 🙂

Är kanske onödigt att tillägga men jag är väldigt glad i min sökgrupp.

 

 

 

Comments are closed.